English site
Nyheter

Fredag 14. november 2008

Gårsdagen var en suksess!

Torsdag 13. November var det klart for premiere på Poor Boys’ nyeste film ”Reasons”. På Ballroom var det fantastisk stemning med fullstappet sal på begge visningene.

Mandag 27. oktober 2008

Premierefest

Torsdag 13. november inviterer Nike ACG til premierefest for ”Reasons" fra Poor Boyz. I tillegg vil Andreas Håtveit introdusere hans beste skifilm klipp fra 2008-sesongen.

Sted: Ballroom, Nedre vollgate 11, Oslo.
Torsdag 16. oktober 2008

Zürich Freestyle

Andreas Håtveit skadet kneet i trening før konkurranse i Zurich Freestyle lørdag 27 september. Han ble brakt til undersøkelse og kunne reise tilbake til arrangementet samme ettermiddag som tilskuer
Søndag 20. april 2008

Myrkdalen

Nå er vi i Myrkdalen (Voss). Her lages det en sykt bra Big Jump og en hip til Nike sweet spot for neste år.
Søndag 6. april 2008

Jon Olsson Super Sessions 2008

Amerikanske Sammy Carlson, sammen med fotograf Nate Abbott og filmer Dominique Janiszewsi, vant Jon Olsson Super Sessions i Åre. Andreas Håtveit & co. kom på delt 3. plass. 
Mandag 31. mars 2008

JOSS: Spretthopp med hangtime

Så var det klart for hva vi alle har ventet på. Det sprøe, det merkelige, og utrolig kule eksperimentet!

Grunnet noe grått vær, er det kveldsprosjektene som har dominert Jo Olsson Super Sessions (JOSS) de siste dagene. Det startet med det såkalte rytmeopplegget etter en lang dags hvile på lørdag. 3 hopp i bmx-stil på rad med mye kick og rundt 10 meter flate, var grunnlaget for frekke linjevalg og dirty tricks.
Lørdag 29. mars 2008

JOSS: Hip hopp i Åre

De inviterte jibberne til Jon Olsson Super Sessions fikk virkelig satt skiferdighetene på prøve i Åre i dag. Med klokken på ring 0520, var det duket for et ambisiøst morgenprosjekt under dag to av JOSS. Hoppet for anledningen var et helt ny patent, en blanding mellom step-up og hip. Ettersom dette er noe helt nytt, viste det seg at vinklingen av hoppet kunne vært bedre. Derfor ble også hoppingen svært krevende for kjørerne i dag.

JOSS: Jibberne har landet

Jon Olsson Super Sessions er i gang.

Da har vi kommet oss på plass her i Åre, og svenskene vet å få deg til å føle deg hjemme. Alle som ankom med fly ble plukket rett opp av eget JOSS helikopter og fraktet til hotellet! Her bor vi fint og spiser gratis mat overalt i byen og de har egne biler som kjører oss rundt omkring. Uvant situasjon for en som gjerne tar noen netter i bilen på tur om det er knot med overnatting!
Søndag 16. mars 2008

Road Gap 08

Det er påske igjen og tradisjonen sier: Roadgap!

Nordic Open Park Attack

Semi-finale og finaleruns i Nordic Open Park Attack i Hemsedal begynte bra for jibberne, men en sky med hvite krystaller kom snikende bak lille Matterhorn og lagde problemer for brettkjørerne. Søndagens slopestyle startet med knallblå himmel og det var duket for en perfekt dag for kjørere, fotografer og publikum. Etter semifinalen var ferdig begynte hyttefolket å våkne og tribunene fylte seg opp før finalen. De fikk se helt rå kjøring og Klaus Finne trakk det lengste strået da han tok en STOR frontflip over step-up`n til alles begeistring. Fridtjof Fredricsson var kjempe skuffet etter å ha blitt slått ut av Daniel Gallardo som satte en 1080 mutegrab mot Fritjofs switch 900 mutegrab. PC Fosse satte en nydelig kangaroo flip i første runden, men neste runden gikk han i bakken på samme hoppet. Han klarte allikevel å kapre en imponerende fjerdeplass bak Stian Eriksen og Aleksander Aurdal.
Side: 1  2  3  4  5  6  7 
Siste nyheter:
Copyright 2019 Skifilm.no