English site
”Backyard Battle”
Av Jon Håtveit  Fredag 19. mars 2010  Tilbake

Andreas Håtveit jobber I sin hagepark like før Norwegian Freeski Open denne helgen og hans egen konkurranse som går av stabelen i ukestarten.


 
Andreas er verten får denne helgens Norwegian Freeski Open konkurranse i hans egen park. 35 av Norges beste utøvere er invitert til å konkurrere mot hverandre i Norges viktigste Big Air konkurranse. Andreas tilbyr et godt miljø rundt konkurransen hvor utøverne får bruke skate rampen hans. Det vil også bli arrangert en stupe konkurranse badelandet ved siden av hotellet.

 

Andreas:

”Jeg gleder meg mye til å ønske alle utøverne velkommen til Norwegian Open konkurransen i min egen park. Jeg tror alle kommer til å få en veldig gøy helg hvor de kan stå på ski, skate og bade. Det kommer også en stand up komiker til oss på lørdag som skal ha et show. Alle utøverne er hjertelig velkommen og jeg gleder meg til å møte gamle venner samt noen nye fjes!”

 

På mandag starter Andreas sin Backyard Battle med noen av Nordens beste ski kørere fra Norge, Sverige og Finland. De 14 inviterte kjørerne er:

 

  
Andreas og broren Jon er allerede godt I gang med forberedelsene, de fikser på parken så alt skal være perfekt til de to konkurransene.

 

Andreas:

”Vi holder nå på å bygge om hele parken for dette arrangementet med en helt ny rail linje som innholder to gap til rail samt flere andre nye rails. Jeg holder også på å bygge enda et hopp som ligger 300m ovenfor hovedparken, dette hoppet passer utmerket til film og bilder. Det kommer til å være 6 personer fra et profesjonelt film team som lager en dokumentar film fra konkurransen. Denne filmen vil bli vist på NRK i løpet av de følgende ukene og vil også bli vist via Nike til tv kanaler i Europa.

 

 

Jeg både tror og håper at alle guttene kommer til å storkose seg.”

 

Norwegian Freeski Open er organisert av Twintip forbundet som vil bli holdt i Andreas sin park søndag 21. mars. Alle utøverne vil ha muligheter for å trene både fredag og lørdag.

 

Andreas sin egen konkurranse Backyard Battle finalen vil finne sted torsdag kveld 25. mars. En rail jam vil bli holdt dagen før på onsdag kveld 24. mars. Utøverne vil ankomme på søndag kveld og skal bo hos Andreas de neste fire dagene.


Link: Mere info
Siste nyheter:
Copyright 2019 Skifilm.no