English site
Klaus Finne vant
Av Jon Håtveit  Fredag 26. mars 2010  Tilbake

Andreas Håtveits Backyard Battle Big Air.


Klaus Finne fra Voss landet perfekte dobbel 1260er og havnet slik på toppen av pallen sammen med norske Fridtjof Fredrikson på 2. plass og finske Pekka Hyysalo på 3. plass.

 

I kveld gikk det hele av stabelen i Andreas Håtveits Backyard Battle. Dette var den fjerde dagen i hans egen konkurranse i hans egenbygde park. For å toppe det hele var det en veldig spennende mann mot mann knock out konkurranse i Andreas Håtveit sin park. Tre av kjørerne som ikke kvalifiserte til finalen tok på seg ansvaret å dømme konkurranen, Elvis Harsheim, PK Hunder og Sigbjørn Tveit.

Åtte kvalifiserte kjørere konkurrert i kvart finalens mann mot mann format. Finske Pekka Hyysalo ut landsmannen AJ Kemppainen med hopp som dobbel cork 1260, switch dobbel cork 1080 og switch 1080. Klaus Finne slo ut Thomas Dølplads som kjørte store dobbel cork 1080er og dobbel 1260er. Fridtjof Fredrikson slo ut PC Fosse med perfekte 1260er mot PC sine egne Dobbel 1260er. Aleksander Aurdal leverte kjørte veldig stilfullt og slo ut
Gaute Silseth med Swith 900 mute og cork 720 nose grab.

I finalen landet Klaus Finne perfekte switch dobble1260er mot Fridtjof Fredriksons dobbel 1080. Andre hoppet kjørte Fridtjof en veldig stilfull switch dobbel 1080 men mistet litt kontrollen og falt i landingen. Da var det bare for Klaus Finne og kjøre nok en perfekt switch dobbel 1080 og ta første plassen.


Andreas Håtveit:

”Jeg er veldig fornøyd med kvelden. Nivået på utøverne var veldig høyt og som i alle andre konkurranser er det veldig bra å ha noen av utøverne til å dømme. Klaus Finne gjorde noen helt syke dobbel 12ere og han fortjente absolutt å vinne.”

 

 


Med tanke på de siste fire dagen sa Andreas:

Hele uken har atmosfæren her oppe vert veldig bra, alle kjørerne har hatt en super uke uten stress, dårlig dømming eller kjipe bo forhold. Været har ikke vært like bra som jeg skulle ønske men med alt lyset vi hadde i parken om kvelden var ikke dette et problem. Vi slapp å tenke på å avlyse deler av konkurransen takket være lyset vi hadde. Jeg gleder meg allerede til neste år, jeg har mange gode ideer om hvordan vi kan gjøre denne konkurransen både større og bedre så forhåpentligvis klarer vi å få enda mer til neste år.

 

Klaus Finne:

“tidligere på dagen da jeg fikk vite at jeg skulle kjøre mot Thomas Døplads i finalen var jeg nesten sikker på at han skulle slå meg ut. Jeg følte ikke at jeg kjørte noe spesielt bra i treningen men jeg hadde en god følelse på toppen av rampen og alt ordnet seg til slutt. Så jeg er mer enn glad for å komme på første plass.”

Big Air konkurransen viser til slutten av Andreas Håtveits fire dager lange Backyard Battle konkurranse. Hele Konkurransen har blitt filmet og redigert og vil bli vist som en dokumentar på flere TV kanaler i Europa.

 Link: Film fra BYB FIANLE
Siste nyheter:
Copyright 2019 Skifilm.no