English site
BYB Läkerol Candy Invitational Rail Jam
Av Jon Håtveit  Søndag 10. april 2011  Tilbake

Engelskmannen James Woods vant Läkerol Candy Invitational Rail Jam under Andreas Håtveits konkurranse Backyard Battle 2011.
Den engelske nykommeren James Woods vant railjammen på Håtveits konkurranse i en head to head finale mellom finsken Oskari Raitanen. Knockout konkurransen var adrenalinspekket når 8 kjørere kjempet om seieren hjemme i hagen til Andreas Håtveit.


Det var ingen tvil om at det var konkurranseinstinkt i luften i Sudndalen, hvor 8 kvalifiserte utøvere kjørte syke triks i en head to head knockout Railjam på Andreas Håtveits 3. Backyard Battle konkurranse. Det ble skapt en ekstrem adrenalinfylt atmosfære med det høye tempoet på jammen og ikke minst kjørernes nivåøkning mot slutten av konkurransen da det sto mellom briten James Woods og finsken Oskari Reitanen til slutt.
Reitanen sleit med en skade i hoften etter gårdagens kvalifisering, noe som hindret han noe, men den jublende folkemengden som heller var forbauset over hans tekniske kjøring merket lite til dette. Til slutt endte James Woods førsteplass med store 450 av launcher-railen og kjørte syke 270 på, og pretzel 270 av downrailsa.

Andreas sier om konkurransen:
”Det ble en helt rå kveld. Alle kjørte helt rått og vi fikk sett helt syk railing. Det var et nytt format som aldri har blitt gjort før, så det var spennende å se hvordan det vill funke. Gutta kjørte helt rått fordi det var så kort tid mellom hver kjører og det ble bare bedre og bedre kjøring utover kvelden. De pusha hverandre virkelig og inspirerte hverandre til nye triks hele tiden. Det var vanskelig å dømme siden de hadde helt forskjellig stil på kjøringen, men til slutt endte Woodsy opp med førsteplass, å det var helt rått.”
 
stolt vinner James Woods sier: ”Jeg var sykt fornøyd med parken. Det var så mange forskjellige ting å kjøre på så jeg kunne lage mine egne lines å mikse det opp slik jeg ville. Formatet med head to head jam i 6 min var det råeste jeg har kjørt noen gang. Det gikk så fort og adrenalinet pumpet, så jeg ga alt jeg hadde i hvert run. Jeg tror det var formatet på konkurransen som gjorde at jeg bare ga mer og mer.”

Knock Out Resultater
(Vinner i uthevet skrift)
Quartfinalen:
James Woods vs Klaus Finne Oskari Raitanen vs Benjamin Forthun Jeremy Pancras vs Sigbjørn Tveit Niklas Ericsson vs Elvis Harshiem
Semifinalen:
James Woods vs Jeremy Pancras Oskari Raitanen vs Niklas Ericsson
Bronsefinalen:
Jeremy Pancras vs Niklas Ericsson Finalen: James Woods vs Oskari Raitanen
Dommere:
Jossi Wells, PC Fosse, og Gaute SilsethLink: Se film
Siste nyheter:
Copyright 2019 Skifilm.no