English site
James Woods vant BYB Bigair
Av Jon Håtveit  Mandag 2. mai 2011  Tilbake

Den engelske nykommeren James Woods vant Bigair Konkurransen i Andreas Håtveits Backyard Battle 2011.


1 time tv program fra BYB 2011 Se den her

Torsdags kveld ble finalen i Backyard Battle konkurransen holdt for tredje år på rad i Andreas Håtveits hjemmelagde park, hvor engelskmannen James Woods nå tok sin andre seier etter railjammen tidligere.

Med korte runns ved hjelp av snøskuterne i Andreas sin hjemmelagde park, ble adrenalinnivået høyt da de 8 kjørerne kjempet i en sykt spennende knockout konkurranse. Nordmannen Halvard Thon som erstattet skadede Jossi Wells imponerte publikum med noen utrolig fete switch 10-ere og rodeo 9-ere, mens Thomas Dølplads stompet noen helt syke dub 12-ere. Kort tid mellom kjøringen gav publikum et spennende show uten et eneste minutt pause, til og med sideslipperne viste fete 7-ere og 10-ere i mellom knockout rundene.

I superfinalen stod det mellom fjorårets vinner Klaus Finne og den talentfulle nykommeren fra England James Woods, som nylig var plassert på X-Games pallen. Finne viste noen fantastiske dub 10-ere og 12-ere, men var dessverre litt uheldig med landingene. Dermed ble det seier til James Woods og hans prikkfrie dub 12-ere.

En Fornøyd James Woods sier:
”jeg er kjempefornøyd. Det føles helt fantastisk. Jeg kom hit og hadde ingen forventninger i det hele tatt, jeg var bare gla jeg ble invitert hit, så det å faktisk vinne både railjammen og bigair var helt sinsykt. Jeg kan ikke beskrive hvor gla jeg er nå!”

James Woods om konkurransen generelt:
”Hele uken har vært helt fantastisk. Jeg har aldri sett en så kul sett-up som dette før, dette er helt klart en av de råeste parkene jeg har sett. Da jeg hørte at det var kalt ”backyard park” trodde jeg det var bare en liten jib, men dette er jo et seriøs set-up med tråkkemaskin, snøkanoner, massive features, et shape-crew og alt! Det er en helt perfekt park som er helt fantastisk og se og kjøre i.”

Andreas:
”Det var uten tvil en helt syk kveld. Thomas Dølplads, Klaus Finne og Woodsy (James Woods) hadde alle triks som kunne dra dem helt til topps. Klaus hadde litt uflaks i landingene hele kvelden, men Woodsy stompet perfekte 12-ere hver gang og fortjente helt klart tittelen. Så kvelden ble en suksess og en kjempebra avslutning på hele eventet.”

Knockout Resultater
(vinner i uthevet skrift)
 
Quartfinale:
 
Klaus Finne vs Sigbjørn Tviet
Thomas Dølplads vs Halvard Thon
James Woods vs PC Fosse
Ole Mustad vs Elvis Harshiem
 
Semifinale:
 
Klaus Finne vs Ole Mustad
James Woods vs Thomas Dølplads
 
Bronsefinale:
 
Thomas Dølplads vs Ole Mustad
 
Finale:
 
James Woods vs Klaus Finne
 
 
Dommere:
 
Jossi Wells, Oskari Raitanen, Gaute Silseth.
Link: Film Big Air
Siste nyheter:
Copyright 2019 Skifilm.no